[rev_slider_vc alias=”kisbefektetoi”]

Szakértőink legfrissebb bejegyzései

Vállalkozások és Magánszemélyek részére garantáljuk azt a szakmai hátteret, amelyet megalakulásunk óta folyamatosan fejlesztünk!

 

A szakértőinktől származó információik megkönnyítik az eligazodást a mai magyar gazdaságban, ezzel lehetővé válik olyan források igénybe vétele, melyeket eddig nem ismertek. Lényegesen leegyszerűsítve a velünk kapcsolatba kerülők feladatait, ugyanakkor aktivizálva a partnereket, lehetővé tesszük a garantált életminőség javulást.

A felmerült kérdésekre javasolt megoldásainkkal lényegesen csökkennek az ügyfeleink kockázatai, amivel lehetővé válik a fejlesztés, vagy a megtakarítás. Ennek egyenes következménye mindenki számára, az életminőség javulása, elősegítve saját maguk és szeretteik biztonságos jövőjét. Kicsi odafigyeléssel megteremthetjük a fedezetet a szebb és élvezetesebb élethez!

Elérkezett egy új esztendő. Ilyenkor az ember, – akár vállalkozó, akár alkalmazott – új terveket készít.

Ezt teszi a Kisbefektetői Klub is. Megalapítása óta eltelt idő folyamatos fejlesztésének következtében, leendő partnereinknek, ügyfeleinknek a következő területeken tudunk a hasznára lenni.

 Vállalkozások  Magánszemélyek
  1. CÉL: Vállalkozások bevétel növelése
  2. CÉL: …
  3. CÉL: …
  1. CÉL: Magánszemély anyagi függetlenségének kiépítése
  2. CÉL: …
  3. CÉL: …

Miért mosolygósak és boldogok a mi ügyfeleink, partnereink?

Megtudhatja Ön is 3 perc alatt, ha most olvas 3 percet!

Engedje meg, hogy bemutassam a Kisbefektetői Klub tevékenységét, bízva abban, hogy Ön, mint magánember és a cége is talál olyat köztük, amivel előnyt kovácsolhatnak maguknak és az Önök által fontosnak tartott személyeknek.

Tevékenységünk elsősorban pénzügyi területen vívott ki magának tiszteletet szakértelmével és a jövőbe mutató felvilágosító előadásaival.

 KKV szektor FIGYELEM!

A Kisbefektetői Klub keres olyan beszállítókat, szolgáltatókat, akik rendelkeznek szabad kapacitással, akár azonnali, vagy ütemezett kezdéssel.

Keressük azokat is, akik valamilyen elfekvő készlettel rendelkeznek és az általuk elvárt áron, belátható időn belül el akarják adni azokat.

Különös tekintettel keressük folyamatos beszállításra, – országos szinten működő nagykonyhák részére, – azokat az élelmiszer gyártókat, akik biztosítani tudják az igényeket, konzerv, tészta, mirelit, szárazáru, és rövid lejárati idejű élelmiszerek vonatkozásában.

Létrehoztuk a Kisbefektetői Klub kuponját, melyet most átnyújtunk Önnek!

 

A Kisbefektetői Klub, mint független szakértői társulás, szeptember 15. és december 15. napja között, díjmentesen, szakvéleményt ad bármilyen meglévő, vagy tervezett befektetéssel kapcsolatban.

Általában egy-egy ilyen szakértői – pénzügyi tervezői – munkának magas költsége van, de ez most a mi ajándékunk!

 

A partnereinknek új vevőkört, új piacokat, ezáltal forgalomnövekedést biztosítunk, melyhez szükség esetén 5 millió Ft-os vásárlási hitelkeret is rendelkezésre áll, amit lejáratig, akár a saját munkájával, vagy árujával is visszatörleszthet.

Továbbá a NAV által elfogadott módon, az alkalmazottakat foglalkoztató vállalkozásoknál jelentős, legális járulékcsökkentési megoldásaink vannak, ami az alapbér függvényében 40.000-90.000 FT megtakarítás is lehet havonta munkavállalónként, úgy, hogy a dolgozó is többet vihet haza, mint a jelenleg alkalmazott bérszámfejtés alkalmazásával teheti.

A vállalkozásokat előnyösen érintő nagyon sok fontos kérdésben is állunk rendelkezésre, melyek kifejtésére személyesen kerülhet sor!
Célunk hosszutávú partneri kapcsolatok kiépítése, működtetése, a kölcsönös előnyök alapján!

Kedves olvasó!

Politikai döntések következtében átalakul a pénzügyi környezetünk, amihez alkalmazkodni kell. De hogyan, ha nincs elfogultságtól mentes, hiteles információja valakinek. Sajnos sok esetben a különböző érdekek csatározásában, pont a lényeg sikkad el és az emberek túlnyomó többsége, nem tud jól dönteni, mert sokszor úgy érzi, hogy félrevezették. A megfelelő, hiteles információ hiánya kiszolgáltatottsághoz vezet.

Sokan ezt használják ki, és habozás és szakértelem nélkül eladnak, valamilyen pénzügyi megoldást, amiről maga az eladó sem tudja pontosan mik a buktatói, – vagy elhallgatja – nem felkészült pénzügyileg a vevő sem, aminek következménye a sok, magát becsapottnak érző állampolgár.

Ezt ismertük fel öt évvel ezelőtt és ez inspirált a Kisbefektetői Klub elindítására.

Örömmel értesítek mindenkit, hogy október közepén ismét elindul a Kisbefektetői Klub előadás sorozata, mely immár öt éves múltra tekint vissza.

Sikerét talán annak köszönheti, hogy a hallgatóságot a tudatos gondolkodásra készteti. Így felkészülhet a mindennapok kihívásaira, problémáira és ennek következtében kényelmesebben élheti életét.

Amennyiben hiteles, elfogulatlan információkat akar kapni, akkor érdemes eljönni a Kisbefektetői Klub által szervezett előadásokra.

Garantáltan nem akarnak az előadók semmit eladni, viszont mindenre választ kap, ami a jövőbeni életünkre nagy befolyással bír.

Havi híreink

2016. március

This is image placeholder, edit your page to replace it.

A fix bevétellel kecsegtető befektetések hozamai továbbra is csökkenő tendenciát mutatnak a legtöbb feltörekvő országban (valamint Magyarországon is). A német államkötvények már csak 1,25%-os éves hozamot fizetnek, miközben az amerikai és a brit hozamok is 3% alattiak. Magyarországon a három éves államkötvények hozama alig haladja meg a 3,5%-ot. A részvénypiacokon erősen teljesítettek az amerikai valamint ázsiai papírok, míg Európa a térségbeli kockázatoknak (ukrán-orosz konfliktus, újabb bankmentés Portugáliában) is köszönhetően nagyrészt egyhelyben toporgott. Tekintettel a központi bankok további monetáris élénkítésére, az alacsonyabb volatilitásra és a továbbra is növekvő globális gazdaságra, mi továbbra is előnyben részesítjük a fejlett piaci részvényeket a fix hozamú kötvénybefektetésekkel szemben.

Partnereink hírei

Europethrob 2016.04.25.

This is image placeholder, edit your page to replace it.

Marketinges munkatársat keresünk!

Napjainkban a kis- és középvállalkozások számára fontosabb, mint eddig bármikor, hogy a vevők, vendégek, ügyfelek rájuk találjanak.

Hogyan oldható ez meg, amikor hatalmas a “reklámzaj”? Hogyan érhető el, hogy hatékony legyen a reklám, de ne legyen megfizethetetlen?

GeoPro 2016.03.02.

This is image placeholder, edit your page to replace it.

Már a kalózoknak sem kell az olaj

Miközben az elmúlt hetekben korrigált a kőolaj árfolyama továbbra sem könnyű az élete az olajtermelő vállalatoknak, de a szállítmányozó cégeknek sem.

 

A Kisbefektetői Klub

Egy független pénzügyi szervezet, mely azt a célt tűzte ki maga elé, hogy hiteles, elfogulatlan, közérthető tájékoztatást nyújtson a pénzügyek iránt érdeklődőknek.

Célunk a pénzügyi intelligencia fejlesztése az átlagemberek számára, hozzájárulva ahhoz, hogy soha ne kerülhessen senki kiszolgáltatott helyzetbe. Minden ember legyen képes a saját jövőjét, számára kedvező módon, tudatosan megtervezni és végrehajtani, elérve ezzel a kiszámítható stabil jövőt. Ennek eléréséhez fontos, hogy tudatos és helyes pénzügyi döntéseket hozzanak, saját és szeretteik „jövőtervezése” során.

This is image placeholder, edit your page to replace it.

Már meghalni sem érdemes!

A CIG Pannónia kutatás szerint, hazánkban a temetkezés, átlagosan több mint két és félhavi nyugdíj összegébe kerül. Ez egy sima átlagtemetés.
A felmérés szerint minden nyolcadik válaszadó nyilatkozata szerint nem tudná kifizetni a temetés árát.
A nyilvánosságra hozott adatok szerint, a koporsós temetés 3,2, míg a hamvasztásos temetés 2,1-szerese az öregségi nyugdíj átlagának.