Előadásaink

Home » Előadásaink

Pénzügyi alapismeretek

2017.03.15
Járatos vagy a pénzügyek világában? Tisztában vagy a bankok működésével? Tudod hogyan keletkezik a pénz? Egyáltalán, mi az a pénz? És a pénzügyi rendszer? Eszik vagy isszák? Milyen pénzügyi szolgáltatásokat...
Read More

Ha tudtam volna! (2016. november 30.)

2016.11.11
1990-ben megtörtént a rendszerváltás! Mondhatjuk, hogy szinte kivétel nélkül örült mindenki. A magyar lakosság zömének elege volt a szocializmusból, hogy megmondják, mikor örüljünk, mikor kinek tapsoljunk, mikor szomorkodjunk. Hatalmasat lélegzett...
Read More
Tervezett előadásaink:
  • Október   26.:  Migráció Európába és hazánkból
  • November 9.:   Veszélyben az életszínvonalunk!
  • November 16.: Milyen hatással lesz ránk az új amerikai politika?
  • November 23.: Ön felkészítette már vállalkozását az évvégi zárásra?
  • November 30.: Ha tudtam volna!
Ezeket és ehhez hasonló kérdéseket feszegetünk az előadás keretei között.
Az előadásaink díjmentesek, de regisztrációhoz kötöttek, a helyek kihasználtsága érdekében.
A Kisbefektetői Klubnak a céljai között szerepel, hogy a különféle témákban a legjobb szakértőket kérik fel előadások megtartására, amik után az előadókkal és a terület szakértőivel folytathatnak kötetlen beszélgetést.
Itt minden felmerülő kérdésére választ és megoldási javaslatot kaphat. Találkozhat olyan személyekkel, vállalkozásokkal, melyekkel közvetlen kapcsolatba kerülhet, ezáltal nagyobb bizalommal veheti igénybe szolgáltatásait, vagy éppen mutathatja be önmagát.
Szakértők között építheti kapcsolatait!
Amennyiben valamilyen fontos téma érdekli, arról többet szeretne tudni, akkor jelezze felénk!       A kérdés legjobb szakértőjét kérjük fel partnernek a megoldáshoz.
Jelentkezhet klubtagnak is!
Sok témában járatosabb lehet. Megszervezzük a Kisbefektetői Konferenciát, melyet havonta megtartunk, más-más témában, a terület legjobb szakértőinek előadásaival.
Fontos eleme a klubnak, hogy összehozzuk a vállalkozásokat egymással.
Hosszutávú kapcsolatra keresünk beszállítókat, elfekvő készlettel rendelkezőket!