Partnerünk marketinges munkatársakat keres

2016.04.24
This is image placeholder, edit your page to replace it.
Napjainkban a kis- és középvállalkozások számára fontosabb, mint eddig bármikor, hogy a vevők, vendégek, ügyfelek rájuk találjanak.
Hogyan oldható ez meg, amikor hatalmas a “reklámzaj”? Hogyan érhető el, hogy hatékony legyen a reklám, de ne legyen megfizethetetlen?
Akadnak olyan nagyvállalatok, akik megengedhetik maguknak, hogy “okos” telefonra fejlesszenek applikációt és ezzel folyamatosan tartsák a kapcsolatot meglévő ügyfeleikkel, ugyanakkor újabb és újabb vevőket tudnak becsábítani magukhoz.
Megszületett végre a legújabb fejlesztés “okos” telefonokra, ami rendkívül hatékonnyá teszi a kis- és középvállalkozások számára a tevékenységük reklámozását, rendkívül kedvező idei bevezető áron.
A ma ismert és használatos TV, rádió, nyomtatott sajtóban való reklámozás drága és nem hatékony. Jobb a helyzet az interneten való reklám tekintetében, de az sem éri el a kellő hatást.
Itt van viszont az Europethrob nevezetű applikáció, ami nagyon kedvező áron, rendkívül hatékonyan képes reklámozni!
Ráadásul teszi ezt ebben az évben bevezető áron.
Ezért keresünk most, – partnerünk számára – ehhez az egyedülálló marketing értékesítéséhez munkatársakat, akik a később alakuló munkacsoportok vezetői, esetleg területi képviselői lehetnek.
Ez a munka fő-, vagy mellékfoglalkozás keretein belül is végezhető!
Sőt a jelenleg is értékesítőként dolgozók több “legyet” is üthetnek egy csapásra! Nagyszerűen összeegyeztethető más tevékenységgel!
Képesítést, előképzettséget nem igényel, de szakirányú végzettség, illetve gyakorlat előnyt jelent!
A felvehető létszám területileg korlátozott, ezért jelentkezzen most!