KKV szektor FIGYELEM!

Home » KKV szektor FIGYELEM!
A Kisbefektetői Klub keres olyan beszállítókat, szolgáltatókat, akik rendelkeznek szabad kapacitással, akár azonnali, vagy ütemezett kezdéssel!

Keressük azokat is, akik valamilyen elfekvő készlettel rendelkeznek és az általuk elvárt áron, belátható időn belül el akarják adni azokat.

Különös tekintettel keressük folyamatos beszállításra, – országos szinten működő nagykonyhák részére, – azokat az élelmiszer gyártókat, akik biztosítani tudják az igényeket, konzerv, tészta, mirelit, szárazáru, és rövid lejárati idejű élelmiszerek vonatkozásában.

Rövid lejárati idejű élelmiszereket külön is keresünk felvásárlásra!

Igény esetén lehetőséget biztosítunk a Clearing Holding Zrt által működtetett belső piac hozzáféréséhez, amely csak Magyarországon jelenleg 3 ezer tagvállalkozást jelent. A Clearing Holding Zrt egy nemzetközi befektetéssel és kereskedelem koordinálásával, fejlesztésével foglalkozó szolgáltató vállalatcsoport magyarországi képviselete.

A partnereinknek új vevőkört, új piacokat, ezáltal forgalomnövekedést biztosítunk, melyhez szükség esetén 5 millió Ft-os vásárlási hitelkeret is rendelkezésre áll, amit lejáratig, akár a saját munkájával, vagy árujával is visszatörleszthet.

Amennyiben áruját, vagy szolgáltatását a belső piacon valamilyen fizetési határidővel számlázza, – arra 100%-os fizetési garanciát kap!

A belső piacon további lehetőséget biztosítunk készpénz nélküli vásárlásra, fejlesztésre, melyet adott esetben a szabad kapacitásuk felhasználásával tudnak ellentételezni.

Megfelelő igény esetén, lehetőséget biztosítunk nemzetközi piacra jutáshoz is.

Továbbá a NAV által elfogadott módon, az alkalmazottakat foglalkoztató vállalkozásoknál jelentős, legális járulékcsökkentési megoldásaink vannak, ami az alapbér függvényében 40.000-90.000 FT megtakarítás is lehet havonta munkavállalónként, úgy, hogy a dolgozó is többet vihet haza, mint a jelenleg alkalmazott bérszámfejtés alkalmazásával teheti.

 

A vállalkozásokat előnyösen érintő nagyon sok fontos kérdésben is állunk rendelkezésre, melyek kifejtésére személyesen kerülhet sor!

Célunk hosszutávú partneri kapcsolatok kiépítése, működtetése, a kölcsönös előnyök alapján!

Egymás megismerése, információ begyűjtése nem kerül semmibe!

Egy órás beszélgetés után lehet, hogy üzletkötés nélkül állunk fel, de az is lehet, hogy egy jövedelmező üzlet első beszélgetésén leszünk túl. Az erre fordított idő semmi esetre sem elfecsérelt, mivel ezután pontos képünk van egymásról és ez a későbbiekben jól jöhet!

A kérdés az, hogy a jövő nagy üzletének Ön ad egy esélyt?

Javaslom vegyük fel MOST a kapcsolatot!

 

JELENTKEZEM EGY TÁJÉKOZÓDÁSRA!