!!! Kész !!!_Partnereink Visszajelzései

Tisztelt Olvasó!

 

Mindig is igyekeztünk nagy figyelmet fordítani meglévő ügyfeleinkre! Mégpedig azért, mert másképp dolgozunk mint amivel ezen a piacon a legtöbben találkoztak. Engedjék meg, hogy egy pár visszajelzést megosszunk Önökkel!


 

Gergely Gábor, Nyíregyháza

“A következő hónapokban sorra kaptam leveleit, amelyeknek mindig nagyon örülök, mert jó látni, hogy szívén viseli ügyfelei dolgait, és időről időre figyelmeztet és javaslatot küld a befektetések várható piaci körülményeivel kapcsolatban. Jó érzés, hogy Ön személyében olyan tanácsadó áll a háttérben, aki láthatóan értő módon, profi tanácsokkal segít és akire hosszú időn keresztül számíthatunk.

Ezért szívesen ajánlom, ha lesz rá alkalmam.”


 

Bekő Szabolcs, Budapest

“Folyamatosan épült ki a bizalmam, úgy érzem szakmailag értékes munkát végeznek. Az előadásokon látottak ,hallottak és egy-két szakmai beszélgetés után alakult ki bennem a bizalom.”


 

Arany-Tóth Lászlóné, Szeged

“Az a tapasztalatom, hogy rendszeresen küldik a jó tanácsokat, bármikor és mindjárt válaszolnak a kérdéseimre, úgy törődnek a megtakarításommal mintha a sajátjuk lenne, kedves, megbízható, gondoskodó és figyelmes társulat.”


 

Czirkus Pál, Tiszaújváros

“Előzőleg csalódtam már emberekben ezen a területen… így eleinte szkeptikus voltam. Maga az előadás bevallom nem annyira győzött meg, inkább az ami a végén történt. Egy helyi ügyfél (ha jól emlékszek orvos) elmesélte hogy segített neki kilábalni a “pénzügyi válságból”. Illetve az tetszett hogy egyáltalán nem volt tolakodó, ki lehetett tölteni egy kérdőívet hogy mi érdekelne vagy mi nem, de nem kötelezően… nem volt semmi kötelezettség , nem kellett új ügyfél ajánlásokat tenni, stb. Amikor először leültünk átbeszéltük a dolgaimat, akkor sem próbált rábeszélni hogy kössek új szerződést, esetleg szüntessek meg egy régit, mert az nem jó… ekkor már tudtam hogy jó helyen vagyok.”


 

Folyamatosan frissíteni fogjuk a visszajelzéseket. Bízunk benne, hogy munkánkkal sokmindenkit támogatni fogunk a következőkben is!