Tisztelt Olvasó!

Miért mosolygósak és boldogok a mi ügyfeleink, partnereink?
Megtudhatja Ön is 3 perc alatt, ha most olvas 3 percet!
Engedje meg, hogy bemutassam a Kisbefektetői Klub tevékenységét, bízva abban, hogy Ön, mint magánember és a cége is talál olyat köztük, amivel előnyt kovácsolhatnak maguknak és az Önök által fontosnak tartott személyeknek.

 

Tevékenységünk elsősorban pénzügyi területen vívott ki magának tiszteletet szakértelmével és a jövőbe mutató felvilágosító előadásaival.

Működésünk öt éve alatt, számtalan szakértő kapcsolódott hozzánk, ma már nem csak pénzügyi területről.

Képviseljük az egészséget, intézzük hozzá a megszerezhető támogatásokat, de szakértői támogatásunk megjelenik azoknál is, akik közúti, vagy munkahelyi balesetet szenvedtek, hiszen nagy szükségük lehet arra a kártérítésre, amit képesek vagyunk számukra megszerezni. 

Méghozzá egyedül álló módon, akár visszamenőleg is az elmúlt öt évre.

Hazánk vállalkozásai, magánszemélyei számára szükség van autóra. Sokan nem tudnak újat venni, mert nincs meg a rávaló egyben, hitelt pedig nem kapnak.

Számukra is találtunk kiváló megoldást, hiszen bárkit új autóhoz tudunk juttatni 10% önerővel, akkor is, ha banktól nem kaphat hitelt. Használt autó esetében 90% esélye van önerő nélkül hozzájutni a kiválasztott kedvencéhez.

 

Alkalmazottakat foglalkoztató vállalkozásoknál jelentős, legális járulékcsökkentési megoldásaink vannak, adószakértő-könyvvizsgáló felügyeletével, irányításával.

 

Mobiltelefonra elkészített applikáció segítségével átformáljuk a reklámpiacot, aminek segítségével jelentős forgalom, illetve bevétel növekedést tudunk elérni partnereink számára, amihez hozzávehetjük, jelentős mennyiségű ügyfélállományunkat, akik szintén keresik tevékenységükhöz, beszerzéseikhez a partnereiket.

 

A Kisbefektetői Klub tagjai, partnerei közül néhányan több évtizede sikeresen foglalkoznak vállalkozások menedzselésével, cégek és magánszemélyek részére szintén sikeres vagyonkezeléssel. Ebből kifolyólag a bevétel növelése és költségek egyidejű csökkentésének következménye az elért nagyobb nyereség!

Az így megnövekedett tőkét, a megfelelő adóoptimalizálás után, a tulajdonosok dolgoztathatják, vagy használhatják fel, saját belátásuk szerint.

 Létrehoztuk a Kisbefektetői Klub kuponját,
melyet most átnyújtunk Önnek!

 

A Kisbefektetői Klub, mint független szakértői társulás, szeptember 15. és december 15. napja között, díjmentesen, szakvéleményt ad bármilyen meglévő, vagy tervezett befektetéssel kapcsolatban.

Különös tekintettel, de nem kizárólagosan az alábbi témákban:

  1. Befektetéssel egybekötött biztosítás
  2. Bármilyen pénzintézetnél lévő megtakarítás
  3. Privát banki ügyfél
  4. Vállalkozói pénzügyek (különös tekintettel az adómegtakarításra)
  5. Minden egyéb befektetési formában

Mivel a Kisbefektetői Klub független, nem befolyásolja álláspontját egy pénzintézet sem és nincs saját megoldása sem, elfogulatlanként semmit nem kínál!

Szakértőinek hatalmas piacismerete révén, személyre szabottan tudja felülvizsgálni a már meglévő megoldást, vagy megfelelő irányba elindítani a hozzá fordulókat.

 

Általában egy-egy ilyen szakértői – pénzügyi tervezői – munkának magas költsége van, de ez most a mi ajándékunk!

 

Kedves olvasó!

Politikai döntések következtében átalakul a pénzügyi környezetünk, amihez alkalmazkodni kell. De hogyan, ha nincs elfogultságtól mentes, hiteles információja valakinek. Sajnos sok esetben a különböző érdekek csatározásában, pont a lényeg sikkad el és az emberek túlnyomó többsége, nem tud jól dönteni, mert sokszor úgy érzi, hogy félrevezették. A megfelelő, hiteles információ hiánya kiszolgáltatottsághoz vezet.

Sokan ezt használják ki, és habozás és szakértelem nélkül eladnak, valamilyen pénzügyi megoldást, amiről maga az eladó sem tudja pontosan mik a buktatói, – vagy elhallgatja – nem felkészült pénzügyileg a vevő sem, aminek következménye a sok, magát becsapottnak érző állampolgár.

Ezt ismertük fel öt évvel ezelőtt és ez inspirált a Kisbefektetői Klub elindítására.

Örömmel értesítek mindenkit, hogy október közepén ismét elindul a Kisbefektetői Klub előadás sorozata, mely immár öt éves múltra tekint vissza.

Sikerét talán annak köszönheti, hogy a hallgatóságot a tudatos gondolkodásra készteti. Így felkészülhet a mindennapok kihívásaira, problémáira és ennek következtében kényelmesebben élheti életét.

Amennyiben hiteles, elfogulatlan információkat akar kapni, akkor érdemes eljönni a Kisbefektetői Klub által szervezett előadásokra.

Garantáltan nem akarnak az előadók semmit eladni, viszont mindenre választ kap, ami a jövőbeni életünkre nagy befolyással bír.